Výzva starostky

Vážení přátelé,

v letošním roce bych opět ráda jménem Města Česká Lípa poděkovala některým našim občanům, kteří se výrazným a příkladným způsobem podíleli na jeho rozvoji, a to především v oblastech společenského a kulturního života.

Ocenění „Poděkování starosty“ budou již poosmé předávána při příležitosti tradiční městské slavnosti konané na počest patronů města sv. Petra a sv. Pavla..
„Poděkování starosty“ jsou udělována za přínosné aktivity v následujících kategoriích – kultura, práce s mládeží, sport a  podnikatelská oblast (cena v této oblasti se uděluje nejlepšímu „nositeli tradic českého řemesla“), případně mimořádný projev lidskosti či hrdinský čin.
Velmi nás potěší, pokud nám i letos na základě svých dlouholetých zkušeností pomůžete vytipovat osobnosti, jejichž práce si právem zaslouží veřejného ocenění. Vaše návrhy se stručným zdůvodňujícím komentářem prosím zasílejte nejpozději do 11. 5. 2009 písemně na adresu Městský úřad Česká Lípa, sekretariát starostky, nám. T.G.Masaryka 1, Česká Lípa, či e – mailem na adresu petrak@mucl.cz.

S pozdravem
Bc. Hana Moudrá
starostka
 

 

Stáhnout PDF