Všechnopártička

Párty se Šípem a Náhlovským

Pokud se v programu objeví jméno Karel Šíp, divák má zaručeno, že se dobrou hodinku bude bavit milým, srozumitelným a hlavně inteligentním humorem. Českolipsští diváci mají tuto možnost 8. září v kulturním domě Crystal, a to v pořadu Všechnopártičky.

 

Karel Šíp přiveze do České Lípy oblíbený televizní pořad, ale tentokrát v divadelní úpravě. Jediným hostem bude rovněž milý a zajímavý člověk – Josef Náhlovský. Kus společného uměleckého života už mají pánové za sebou a proto bude na co vzpomínat. V pořadu do kterého si Karel Šíp pozve Josefa Aloise Náhlovského, probere širokou škálu jeho chorob a neduhů, ale také společně zavzpomínají na cesty do zahraničí.
Improvizovaný pořad vychází z principů pořadu Všechnopárty, jde o improvizaci Karla Šípa a jeho hostů na předem dané téma, i když v tomto případě vždy pouze s jedním hostem. Rovněž bude dán prostor i dotazům diváků.
Tito dva baviči spolu vystupují téměř dvacet let, díky fotbalové Amfoře procestovali skoro celý svět, takže ať už se dialogy budou odvíjet jakýmkoliv směrem, bude každopádně co poslouchat.
Vystoupení obou protagonistů zpestří písničky muzikálové zpěvačky Dagmar Zázvůrkové.

Milan Doležal

Stáhnout PDF