Vánoční Všudybud

hudební tip:
23. 12. v klubu Bonver
pořádá klub Progres

 

Dne 23.12. – tedy den před Štědrým dnem, proběhne v klubu Bonver tradiční hudební festival Vánoční Všudybud 09 v režii o.s. Filozofický klub Progres se skupinami Brouci band, The Roads, Lus3 a jedním tajným hudebním bonusem.
Vánoční Všudybud je klubovou odnoží letního open-air festivalu Všudybud, který letos navštívilo přes 600 návštěvníků. Letošní ročník zimního festivalu, který po klubu Autonomia a prostorách klubu Progres tentokrát přesídlil do bývalého prostoru 999, nabídne posluchačům zajímavé zpestření vánočních svátků.
Berlínská kapela The Roads pocházející z Čech, je dle hudebních kritiků jednou z nejzajímavějších a nejlepších kytarových kapel
u nás. Její styl inspirovaný hudbou 60. let však s prvky současné kytarové hudby nestačí posluchačům pouze k poslechu, ale nutí je i k tanci. Kvalita kapelu dovedla mimo jiné i k prvenství v nejprestižnější hudební soutěži u nás – RGM Live. Finalisty této soutěže byla i druhá vystupující kapela Lus3. Energická taneční elektronika s blonďatou zpěvačkou, jejíž stylizaci v Debbie Harry z kapely Blondie nelze přehlédnout, povýší festivalovou produkci na báječný taneční večírek. Třetí vystupující je dárek klubu Progres. Brouci Beatles revival band, v dnešní době nejlepší The Beatles revival na území České republiky, vznikl v roce 1996 a od té doby vystupuje nejen na televizních obrazovkách a při slavnostních příležitostech ve všech koutech republiky. O jeho kvalitě svědčí i první místo a ocenění „Nejlepší skupina“ na prestižním festivalu revivalových skupin v Polsku.
Pokud byste měli chuť oslavit vánoční svátky nejen s rodinou, ale i se svými přáteli, zastavte se na nejlepší prosincové akci v České Lípě. A pokud vás zajímá tajný hudební bonus, sledujte stránky

Doporučuje: Jiří Gottlieber

http://www.klubprogres.cz./

Stáhnout PDF