Trofeo Niké BOHEMIA 2009

V pátek 3. července zavítá do České Lípy Trofeo Niké BOHEMIA 2009. Jedná se o projekt zaměřený na podporu turistického ruchu v České republice, který spočívá ve spanilé jízdě 25 historických vozidel Libereckým krajem ve dnech 3.-5. července. V čele spanilé jízdy stane prezident projektu pan Karel Loprais s Tatrou Dakar.

Trasa prochází nejzajímavějšími místy z hlediska domácího i zahraničního cestovního ruchu jako jsou přírodní krásy, technické a kulturní památky, s důrazem na regionální tradice a gastronomii.

Česká Lípa je cílovým městem první etapy projektu. Příjezd je plánován v 17.00 trasou kolem Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě k Vodnímu hradu, kde proběhne cca 30 minutová zastávka a prohlídka hradu. Poté vozy vyjedou k posledním metrům do cíle 1. etapy na náměstí T.G.Masaryka, kde vystoupí místní Big Band CL a spanilou jízdu přivítá starostka města Bc. Hana Moudrá.

V sobotu ráno v 8.30 se za účasti paní starostky vozy s městem rozloučí startem do 2. etapy a vydají se směr Zákupy ke Skalnímu hradu Sloup v Čechách, který je další plánovanou zastávkou projektu.

Zdroj: Mgr. Evžen Doležal
International Sports Marketing s.r.o.
www.ism-nike.cz

Stáhnout PDF