TALENT ROKU 2008

 V pátek 27.března 2009 se konal již desátý ročník soutěžní přehlídky TALENT ROKU. Zúčastnit se mohl každý, kdo v uplynulém roce dosáhl úspěchů v oblasti sportu, umění či společenských věd.
Akce se konala v Jiráskově divadle a dorazilo na ni 150 lidí. Ti všichni obdrželi hlasovací lístky, aby mohli svým hlasem podpořit svého favorita.
Soutěžilo se ve dvou kategoriích- cena diváků pro jednotlivce a cena diváků pro kolektivy. V kategorii jednotlivců soutěžili: Michala Vydrová- judo, Marcel Jirouš- judo, Jana Václavíková- horolezectví, Tereza Zlatohlávková- karate, Markéta Barešová- karate, Jakub Šedivý- kanoistika, Jakub Kubíček- sportovní gymnastika a Regina Krchňáková- zobcová flétna. V kategorii kolektivů se Talentu roku zúčastnili: KOŤATA- flétnový soubor MŠ a ZŠ KLÍČ, SPORT RELAX ZNAMENÁČEK- tým karatistek- Martina Plešingrová, Hana Ulíková a Anna Šťastná, Jan a Jiří Pěnkavovi- karate shotokan a Katka Jurášková a Dominik Budský- společenský tanec.


Za jednotlivce zvítězil sportovní gymnasta Jakub Kubíček, v kategorii kolektivů nejvíce hlasů od diváků obdržel taneční pár Kateřina Jurášková a Dominik Budský.


Děkujeme tímto všem zúčastněným za jejich vystoupení a píli, dále také všem divákům, které bohatý program nalákal do Jiráskova divadla. Velký dík patří v neposlední řadě sponzorům- Jizerským pekárnám s.r.o., Městské knihovně a příspěvkové organizaci Města- SPORT ČESKÁ LÍPA.
Celou akci uspořádal DDM LIBERTIN ve spolupráci s KD CRYSTAL, za finanční podpory Města Česká Lípa.

 

 

 

 

Stáhnout PDF