Speedstop Festival

11.9.2009 (17:00) - 13.9.2009 (13:00)

Hudebně pestré zakončení léta v areálu termálního koupaliště Benešova nad Ploučnicí. 

Celá akce se odehrává v příjemným prostředí termárního koupaliště, které se nachází pár minut od vlakového nádraží (z prahy cca 1.30 h) – tzn. teplá voda za každýho počasí!! Jako minulý rok plánujeme dvě stage – venkovní s velmi rozmanitou hudbou, kde se dá čekat všechno možné i nemožné, ať už je to downtempo, hip hop, soul, funk, rock, electro, jazz nebo cokoliv dalšího, na co si člověk vzpomene. Vnitřní parket bude patřit spíše hlasitější hudbě a více tanečním rytmům.

Kromě poslouchání hudby a tancování však tento víkend nabízí o mnoho více – možnost koupání, či využití sportovišť v areálu (plážový volejbal, nohejbal, běhání, kliky, jóga, frisbee…), nádhernou krajinu přímo vybízející k výletu nebo třeba vypouštění lampiónů. Zájemci si mohou něco i vyzkoušet ve výtvarné dílně, nebo se poradit na graffiti jamu, jaký ty barvy jsou teda nejlepší a pasivnější osoby si můžou dát třeba jen čaj nebo pivo a sedět nebo dokonce ležet a to i v pronajatých chatkách.


DJs: Mythematica, Face, Stanzim, Sepap, ANS, Matoa, Appu, Bica, DX, Besta, Tuvok, Sobby, Reznyk, Hellish, Janiczka, Merak, Damn, Monotype, Coolcream, Mama Apache, Junior Gothaj, Dialect, Greenr, Lion Don, TMS, Domajedoma, MIM, Fall, Groover, Asyd

Kapela: Joywork

Dekorace: Sarri a Coltcha

Projekce a vize: Pura A, Kassarar, Kel, Oko3

Grafitti Jam: Absolute Fenomenal

Sítotisk: Krt.lab, Kredenc

Fireshow: Tribo Fuego

Space bar Mithras Temple, fotografická a výtvarná dílna, čaj, lampiony s příním.

Na všechny navštěvníky se už teď moc těšíme a osobně můžu zaručit, že to bude stát za to.

Vstupné: 70 Kč

 

Více info na:

http://speedstop.wordpress.com/

Zdroj:

http://speedstop.wordpress.com/ 

Stáhnout PDF