Prosinec

Milí čtenáři,
doufáme, že jste nezlobili a neodnese Vás čert, byla by škoda, kdybyste si nestihli přečíst naše skvělé sváteční vydání. No a máme to zase tady... kupy lidí se nervózně předhánějí ve frontách a rvou se o veky, jako by měl nastat konec světa. Věřte tomu nebo ne, zdání klame, to jen Vánoce už jsou zase za dveřmi.

Zahříváme se u kamen a vychutnáváme vůni vanilky, skořice a spousty dalších vůní, které k době adventní nerozlučně patří. My, co se co se nehoníme u pece, netrpělivě dopisujeme pozdrav Ježíškovi a prosíme, aby na nás nezapomněl a splnil nám naše tajná přání. Napjatě čekáme, zda se opravdu splní. Venku řádí neúprosná zima, všude zmrzlo a sychravo, zasněně čekáme na huňatou bílou peřinu, kterou nám letos Martin na svém koni nepřivezl, a nějaké zaváté silnice nám vůbec nevadí, vždyť je to taková krása. Konečně zas oprášíme sáňky, lyže, či si nacpeme pytel slámou, hlavně aby byla sranda. Ale co když nenapadne?
Nebojte, naštěstí nás čeká přehršel vánočních akcí, které nám čekání na velkou noc ukrátí. Aby Vás to čekání neomrzelo, připravili jsme pro vás speciální vánoční přehled, ve kterém si snad každý najde něco, co odkloní jeho myšlenky od veškeré nesvátečnosti
a navnadí tu správnou vánoční atmosféru. Není nic lepšího, než si
v mrazivém větříku dopřát hlt svařeného vína a nechat se okouzlovat všemi těmi třpytkami kterých je všude víc než dost. Protože nechat si tyto sváteční chvíle otrávit opravdu nestojí za to.

Mnoho vánoční pohody a šťastný nový rok Vám přeje

Vaše Lípa

 

Stáhnout PDF