Pozor změna ve festivalu Lípa Musica!

Vážení posluchači, příznivci festivalu Lípa Musica, dovolte nám, abychom Vás touto cestou informovali, že plánovaný koncert Lenky Dusilové 16. října 2009 v divadle v Novém Boru, bude tento rok, vzhledem ke zdravotním důvodům Lenky Dusilové, zrušen.

 

Připravili jsme pro Vás, pevně věříme, plnohodnotnou náhradu, v ten samý čas a datum. Ti z Vás, kteří jsou již majiteli vstupenek na koncert Lenky Dusilové, mohou tuto vstupenku využít na projekt Ohrožený druh bez doplatku za vstupenku. Těm z Vás, kterým nevyhovuje změna programu, bude vrácena cena za vstupenku v místě, kde jí zakoupili.

 

Zároveň se touto změnou ruší koncertní provedení Ohroženého druhu v České Lípě, plánované na 11. 11. 2009. Děkujeme za pochopení.

pátek 16. října v 19 hodin
Městské divadlo Nový Bor
"OHROŽENÝ DRUH" Michala Horáčka - živě
Koncertní provedení úspěšného alba Michala Horáčka - Ohrožený druh (nejprodávanější album roku 2008). Večer plný šansonových písní s texty Michala Horáčka.
Účinkují: Tereza Nekudová, Naďa Válová, Hana Robinson, Natálie Kocábová, Szidi Tobias, Lenka Nová a Věra Nerušilová.

Cena 250,-Kč

Unikátní hudební projekt Michala Horáčka „Ohrožený druh“ ožívá ve formě jedinečných živých vystoupení!

Textař Michal Horáček vypráví rád své obyčejně neobyčejné příběhy prostřednictvím výjimečných hlasů a osobností a pro tento účel zároveň s oblibou vyhledává nevšední a „neokoukané“ talenty. Při přípravách alba „Ohrožený druh“ tomu nebylo jinak – Michal
Horáček pro něj „objevil“ sedm talentovaných zpěvaček a šanzoniérek, které zcela nevšedním a osobitým způsobem „vypráví své životní příběhy“ a dávají tak jedinečným způsobem nahlédnout do tajů ženské duše.

 

Album „Ohrožený druh“ se během krátké doby stalo skutečným hudebním fenoménem! Vzápětí po svém vydání se dostalo na první místo prodejní hitparády a stalo se nejprodávanějším albem závěru roku 2008. Zároveň získalo nejprestižnější hudební ceny:
Deska roku pro nejprodávanější album roku 2008 (kategorie Skupina) a Album roku 2008 v rámci udílení hudebních cen Anděl 2008.

Inspirováni skvělými ohlasy na album „Ohrožený druh“ se jeho tvůrci rozhodli představit tento jedinečný projekt ve formě živých vystoupení. Během večera tak zazní nejen písně z tohoto alba, ale i další, s texty Michala Horáčka. A to vše v podání zpěvaček z „Ohroženého druhu“ Terezy Nekudové, Nadi Válové, Hany Robinson, Natálie Kocábové, Lenky Nové a Věry Nerušilové, která se spolu s houslistkou Annou Mlinárikovou také ujme role průvodkyně večerem.

 

Martin Prokeš

Stáhnout PDF