Jiří Zmožek aneb Už mi, lásko není dvacet let

Česká Lípa - Už mi, lásko, není dvacet let, V podvečer, Rád se ještě jednou vrátím, Odpouštím Ti, Tam u nebeských bran, A roky jdou, Stojí za to žít atd., atd. To je jen krátký seznam písniček, které zazpívá nestárnoucí a legendární Jiří Zmožek při svém koncertě v České Lípě. Jeho fanoušci se na něj mohou těšit již 9. března, kdy bude vystupovat v Kulturním domě Crystal.

Dá se očekávat, že před zaplněným sálem zazpívá u klavíru své starší i novější písně a nebudou chybět ani moravské lidovky. Přidá i směs hitů, které napsal pro naše přední zpěváky - Zvonky štěstí nebo Tam u nebeských bran.

Dá se říci, že u Jiřího Zmožka dochází v poslední době k období, které bychom mohli klidně nazvat velkou renesancí. Opět se vrací na scénu a neztrácí nic ze své popularity. Do České Lípy přiveze úspěšný výběr svých největších hitů. Návštěvníci se tak mou těšit opravdu na zajímavé skladby.

Jiří Zmožek v posledních letech žije na Slovensku, kde připravuje k uvedení vlastní muzikál a pracuje na dalších hudebních projektech. Dvojalbum jeho největších hitů vyšlo u příležitosti jeho pětašedesátin, a v České Lípě zazní nejedna skladba z tohoto alba .

Milan Doležal

Zdroj foto: http://shop.supermusic.sk

Stáhnout PDF