David Koller a jeho premiéra v České Lípě

Fanoušci Davida Kollera se mohou těšit na květen. Tento známý hudebník a zpěvák totiž poprvé přijede do České Lípy, kde bude vystupovat 22. května v Kulturním domě Crystal se svou kapelou.
David Koller je zpěvák, kytarista a bubeník, který se asi nejvíce do paměti posluchačů zapsal jako spoluzakladatel české nejpopulárnější poprockové kapely Lucie. Jeho typický pěvecký projev se stal výraznou známkou českého rocku devadesátých let. Napodoboval ho kde kdo. S kapelou Lucie vydal sedm řadových desek, výběr toho nejlepšího.
Tento zkušený hudební harcovník dnes již té starší hudební generace, dokáže i dnes vyprodat koncerty haly a sály. Proto se dá očekávat, že i jeho koncert v České Lípě bude mnohem více než pouhé standardní potěšení pro uši i oči.
Dodejme ještě, že David Koller se ihned, jak ukončil činnost ve své ,,rodné” kapele Lucie, rozhodl věnovat hudbě jen sólově. Poté co si vyzkoušel hudební odbočky ve skupině Pusa s Lenkou Dusilovou a rockově tvrdším Kollerbandem. Nyní je už obklopen muzikanty dle svého gusta. I jeho muzika je tvořena podle pocitů a nesnaží se být pouze komerční. David chce hrát už jen to, co jej baví.

autor : Milan Doležal

 

Stáhnout PDF