Aneta Langerová Jsem tour 2010 - v České Lípě 5. března 2010 v 19:00 hod

Ve čtvrtek 25.února Aneta obhájila své prvenství v kategorii zpěvačka roku na již sedmém ročníku Hudebních cen televize Očko a zároveň se stala i celkovou vítězkou s největším počtem hlasů ( COOL osobnost). Její turné po českých a moravských městech je v plném proudu. Aneta živě představuje své nové album Jsem, které se již v okamžiku křtu stalo zlaté. A nadšené jsou i ohlasy na koncerty.

 

„Chtěla bych být lidem blízko proto jsme do turné zahrnuli i menší města, chci si s nimi užít každý koncert tak, aby odcházeli nabiti energií.“řekla Aneta před začátkem turné a zdá se, že se jí tohle předsevzetí daří plnit.

„Přestože se kapela umí do nástrojů rockově opřít, atmosféra koncertu je spíše klubová, i to Langerové naturelu svědčí mnohem víc něž nějaké halové skotačení s převleky a stroboskopy. Vsadila jen a jen na hudbu, na písničky, které mají - včetně textů - hlavu a patu, nehrají si na progres ani na umění, dokáží pobavit, rozeskákat i oslovit ve své intimitě,“ napsala po prvním koncertu turné v brněnském klubu Semilasso MF Dnes. „Na pódiu stála sebevědomá zpěvačka a písničkářka, které prakticky není co vytknout... Langerová má výborně našlápnuto a zdá se prakticky vyloučeno, aby kdokoli, kdo má k jejím písničkám alespoň trochu vztah, odcházel z následujících koncertů šňůry nespokojen,“ dodává v téže recenzi Ondřej Bezr.

„Zpěvačka Aneta Langerová na úvodním koncertě svého turné nadchla návštěvníky v téměř
zaplněném brněnském kulturním centru Semilasso. Návštěvníkům ve věku od dětských do zralých let představila svou aktuální desku Jsem. Od svých příznivců si vysloužila uznalý a nadšený potlesk po každé písni ze svého více než stominutového vystoupení,“ napsala o koncertě ČTK.

Aneta chce každé ze zastávek věnovat zvláštní pozornost na svém webu www.langerovaaneta.cz
. Návštěvníci budou mít možnost o každé akci diskutovat, vkládat svoje fotky a videa a hodnotit svoje zážitky z koncertu. Na jejich podněty bude také reflektovat přímo Aneta a další členové týmu.

Během turné po větších klubech a kulturních domech zní písně nejen z nového alba, ale také již prověřené hity jako Malá mořská víla nebo Voda živá. Rozpis aktuálních koncertů Aneta Langerová tour 2010 vypadá následovně:

2.3. Plzeň KD Šeříková
3.3.  Cheb - Produkční centrum Kamenná
5.3.  Česká Lípa - KD Crystal
9.3.  Praha -  SaSaZu
13.3. Kadaň - KZ Orfeum
19.3. Žďár nad Sázavou - Dům kultury
20.3. Čáslav - sál hotelu Grand
23.3. Trutnov -  Národní dům
24.3. Olomouc - U-klub
26.3. Pardubice - klub Žlutý pes
27.3. Jilemnice -  Společenský dům
31.3. Hustopeče - sál kulturního střediska
  1.4. Blansko - Dělnický dům
  4.4. Želeč u Tábora - Kulturní dům

 

Stáhnout PDF